οστεοπαθητικη OPTIONS

οστεοπαθητικη Options

οστεοπαθητικη Options

Blog Article

Όταν το προϊόν ή την υπηρεσία μπορεί να τη λάβεις μόνο από μία και αποκλειστική πηγή ή όταν αυτά δε φέρουν αναγνωρισμένη πιστοποίηση.

Η κίνηση των σωματικών υγρών είναι απαραίτητη για τη διατήρηση της υγείας.

Το μασάζ μπορεί να είναι καλό για την μη ειδική οσφυαλγία. Οι γιατροί δεν συνιστούν μασάζ όταν ο νευρολογικός πόνος ακτινοβολεί στο πόδι. Σίγουρα, ορισμένοι τύποι οσφυαλγίας μπορεί να οφείλονται σε οστικά αίτια (σε διαταραχές που αφορούν στην σπονδυλική στήλη)  και όχι σε μυικά.

Υ/Γ Σύντομα θα κάνουμε αναλυτικότερη παρουσίαση των εναλλακτικών θεραπειών και θα φιλοξενήσουμε και ειδικούς.

Άγιος Δημήτριος: Ποιος ήταν και γιατί είναι ο πολυούχος της Θεσσαλονίκης;

Οι θεραπείες με βότανα, συνήθως αποδίδουν μετά από κάποιο χρονικό διάστημα από ότι τα συμβατικά φάρμακα, επειδή χρησιμοποιούνται σε μορφές με χαμηλότερη συγκέντρωση δραστικής ουσίας, άλλα ως επί το πλείστον είναι απαλλαγμένες παρενεργειών όταν γίνεται και σε αυτά χρήση μετά γνώσης, όπου και τότε οι πιθανές παρενέργειες είναι ήπιας μορφής και δεν επιφέρουν μόνιμες βλάβες.

Και να θυμάσαι πως επειδή κάτι είναι "φυσικό" δε σημαίνει more info ότι δεν μπορεί να σε βλάψει, ειδικά αν πάσχεις από κάποια σοβαρή πάθηση.

Μπορεί να είναι μικρής διαρκείας, ή να εξελιχθεί σε χρόνια κατάσταση και να προκύψει σε οποιαδήποτε ηλικία.

Για όσους από εσάς αναρωτιέστε για το αν υπάρχει σχέση μεταξύ παλαιών αμαρτιών, καθιστικής ζωής, καθημερινών σωματικά απαιτητικών δραστηριοτήτων και “άνευ λόγου και αιτίας” (για το λογικό μας το μυαλό) εμφάνισης μυοσκελετικών συμπτωμάτων, η απάντηση είναι η εξής :

Τι είναι καλό να γνωρίζουμε για την εναλλακτική ιατρική και τις θεραπείες και πότε μπορεί να είναι παραπλανητικές ή και επιζήμιες.

Εμπεριστατωμένες έρευνες έδειξαν ότι οι ασθενείς που υποβάλλονται σε Χειροπρακτική επιστρέφουν στην εργασία τους στο μισό χρόνο απ' όσο εκείνοι που παρακολουθούνται από την παραδοσιακή ιατρική ή και φυσιοθεραπεία, για παρόμοιες παθήσεις.

Ελευθερία Μαντζώρου, καθηγήτρια μάλαξης και φυτοθεραπείας

Αυτό είναι κάτι που δυσκολεύει την δική μου δουλειά, γιατί όταν έρθει σε μένα, πλέον το πρόβλημα έχει γίνει χρόνιο και η αντιμετώπιση του είναι πιο μακροχρόνια.”

Οι επιπρόσθετες γνώσεις της διευρύνονται στα εξής: Ονοματολογία, Αριθμολογία,

Report this page